Pegasus Airlines Stansted - Ercan Flights

Pegasus Airlines Stansted - Ercan Flights

Birleşik Krallık’ın ilgili otoritelerince yayınlanan deklarasyona göre; 1 Haziran 2017 tarihinden itibaren Ercan – Londra Stansted – Ercan uçuşlarımızda seyahat eden misafirlerimiz, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarında güvenlik noktalarından geçerek uçuşlarına devam edebilecekleridir. Bu nedenle seferimizin, iki ayrı uçuş olacak şekilde satışa devam etmesi planlanmıştır.

Misafirlerimiz Ercan veya Londra havalimanlarında check in sırasında kendilerine verilen 2. Boarding kartlarını, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarında güvenlik noktalarından geçerken göstermek durumundadırlar. Bagajlar son noktaya kadar check edilmeye devam edecektir.

Uçuş saatleri ara noktadaki transit işlemlerine bağlı olarak yeniden düzenlenmektedir.

1 Haziran 2017 itibari ile bileti olan misafirlerimiz çağrı merkezimiz tarafından aranarak biletlerinde gerekli değişiklikler yapılacaktır. Uçuş ile ilgili satın aldıkları tüm haklar yeni aktarmalı seferlere taşınacaktır. Biletlerini acentelerimiz üzerinden almış olan misafirlerimiz için doğru iletişim bilgisi pnrda yer aldığı sürece misafirlere gerekli bilgilenme sağlayacaktır.

Pegasus Airlines

Share

You can cancel your hotel reservation.
Check out all Cancellation & Refunds
By making a reservation today, you can protect the price with a low price.

Payment Dates and amounts will be displayed in detail on the Payment Page.