Right Holidays’ten kültür sanata büyük destek

Right Holidays’ten kültür sanata büyük destek

Güney Londra Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve Londra’daki birçok firmanın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan ‘Barış Kardeşlik ve Demokrasi Şöleni’nin hazırlıkları hızla devam ediyor’

Dernek Eş Başkanı ve Koordinatörü Goksal Varışlı, son dört yıldır Stoke Newington’da, son bir yıldır da Harringay’de uçak bileti ve tatil paketi hizmeti veren Right Holidays’i geçtiğimiz perşembe günü ziyaret etti.

Harringay’de gerçekleşen ziyarette Goksal Varışlı’yı, IATA ve ATOL lisanslı Right Holidays yöneticisi Sinan Aydın, karşıladı. Goksal Varışlı, “Tiles DIY Genel Müdürü Murat Yurtsever’in ana sponsorluğunda 2-3 Haziran tarihlerinde Güney Londra’da düzenlenecek olan ‘Barış Kardeşlik ve Demokrasi Şöleni’ etkinliği için Türkiye’den gelecek olan Şevval Sam hanımefendi ve ekibinin ulaşımı konusunda sağladığı olanaklardan dolayı Right Holidays yöneticisi Sinan Aydın’a, dernek adına teşekkür etmek istedik” dedi.

Güney Londra’da çok sayıda Türkiye ve Kıbrıs kökenli vatandaşların yaşamasına rağmen topluma yönelik kültür sanat içerikli etkinliklerin yapılmadığına dikkat çeken Varışlı, “Dernek olarak bu açığı kapatmaya talibiz, tabii bunu tek başına gerçekleştirmek mümkün değil, firmalarımızın da destek vermesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Güney Londra’da gerçekleştirilecek konsere destek veren Right Holidays yöneticisi Sinan Aydın da, “Sanat Hayattır “sözü ile sanata ve sanatçıya önem verdiğini dile getirdi. 2005 yılından bu yana hizmet veren Right Holidays şirketi yöneticisi Sinan Aydın, “Bize göre gelişmişliğin en büyük ölçütlerinden biri kültür ve sanattır. Bu anlayışla, kültürümüze, sanata ve sanatçıya bugüne kadar her fırsatta destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

Barış Kardeşlik ve Demokrasi Şöleni için ulaşım konusunda yardımcı olmaları konusunda başvuru ardından Atlasglobal yöneticileri ile bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Aydın, olumlu yanıt akabinde ulaşım konusunda yardımcı olduklarını kaydetti. Güney Londra’da Catford Broadway Hall Theatre’de 2-3 Haziran tarihlerinde sahne alacak olan Şevval Sam ve ekibi alaturka, arabesk, Karadeniz türküleri, caz, modern ve klasik şarkıları seslendirecek.

Türk Hava Yolları satış yetkili acenteleri IATA ve ATOL lisanslı olarak çalışmakta olan Right Holidays’in Türk Hava Yolları, Atlas Jet, Pegasus Airlines, British Airways ve birçok büyük hava yollarının satış yetkisi bulunmaktadır.

Share

You can cancel your hotel reservation.
Check out all Cancellation & Refunds
By making a reservation today, you can protect the price with a low price.

Payment Dates and amounts will be displayed in detail on the Payment Page.